Teckels Puppie en Willem hadden drukke week……

16-04-2011

Teckeltje in de zonTsja, u zult wel denken dat wij op vakantie of zo zijn. Nee hoor, Duh Baassie had ff een heleboel aan den hand en toen mochten wij weer niet “achter” de computer enzovoort.

Duh en H. Vrouwtje gingen vorige week dinsdag, aan het eind van de middag, op tuinschermenjacht. Een toepasselijke actie, volgens ons, deze tijd van het jaar. De jacht ontaarde in een rondreis langs diverse steden. Er werd zelfs van vervoermiddel tussentijds gewisseld. Onze auto was te klein en een bestelbus werd geroggeld (geregeld, red.). Na een paar uur kwamen die twee (Duh en H.,red), met geinige schermen, weer terug en waren wij weer blij dat ze er waren.

De blijheid werd ook gevoed door de honger die we hadden van lieverlede!! Maar wij zijn ook slim, héééél blij doen, kwispel de kwispelstaarten, dan trapt er altijd wel 1 van de 2 in. Woensdagavond ging Duh ook weer op pad met den bestelbus. Nee, niet om de schermen terug te brengen. Hij moest even wat kastjes halen voor een (heel) bekende. Wij mochten natuurlijk weer niet mee! H. Vrouwtje bleef bij ons en hebben we gezellig GTST (Geinige Teckels Slimme Teckels?, red.) zitten kijken op den bank. Donderdag en vrijdag verder geen problemo.

Teckel in de tuin

Zaterdag ………., wij geloven onze flaporen niet!!! Zondag gaat Duh Baassie ff foto’s maken bij een golfslagbad. He? Oh Duh zegt, dat het een golfbaan was. Ook goed. Eenmaal thuis gaat ‘tie “ff”de computer sneller maken….. Vandaag doet de computer het weer… Zei hij nou tegen ons domme teckels……

Oei, daar kom Duh, wegwezen…….Tags: , , ,

Geef je mening