Bolognezer is in hoopvolle verwachting

16-12-2010

Bolognezer is zwangerVandaag staat de teller op 7 weken zwanger. Het gaat allemaal best goed met mij, ik begin alleen de loop van een eend te krijgen, ik waggel nogal. Mijn buik wordt dan ook aardig dik.

De Bolognezer hoort een vierkant hondje te zijn, nou dat heb ik nu dan wel in alle vormen! Gelukkig is mijn buik toch wat soepeler als in het begin, het lijkt wel of mijn buik er aan went dat de pupjes ruimte nodig hebben. Ik voel de puppies in mij al vaak bewegen dat is fijn want dan merk ik dat ze het daar naar hun zin hebben.

Mijn vrouwtje aait mij ook vaak over mijn buik, heerlijk vind ik dat, daar kan ik heel goed bij ontspannen, ik ga er dan ook maar even lekker voor liggen. Af en toe schrikt ze dan op als er een pupje tegen haar hand aan beweegt. Wel leuk voor haar, dan voelt ze het ook een beetje, zijn we toch een beetje samen zwanger.

Mijn vrouwtje heeft al een kamertje voor me ingericht, speciaal voor mij en de andere hondjes mogen daar niet komen als ik dat niet wil. Er staat een werpkist in, daar zit een lekkere warmteplaat in om straks mijn puppies mee warm te houden. Er liggen ook allemaal spullen die ik de vorige keer al eens gezien heb. Als het straks bijna zo ver is, dan gaat ze weer lekker met mij daar slapen, daar wordt ik heerlijk rustig van.

En ik weet dat als de puppies geboren worden dat ze me dan de eerste tijd ook ‘s nachts gezelschap blijft houden. Overdag is ze natuurlijk ook heel veel bij me, kan ze haar ogen niet van de pups afhouden, dan ben ik echt trots als zij ze ook zo mooi en lief vindt.

Maar zover is het nog niet, eerst a.s maandag weer naar de dierenarts voor een foto, zodat ze kunnen zien hoeveel puppies ik nu echt verwacht. Dat is wel zo handig voor tijdens de bevalling, dan weten ze hopelijk wat ze te wachten staat en dat is voor mij ook weer fijn want ja een beetje hulp van ze kan ik wel gebruiken denk ik.
Dus op naar maandag voor meer nieuws.

Gaya, één van de Bolognezers van Kennel van het BalgzandTags: , , , , , , , , , ,

Geef je mening