De laatste lootjes… voor Bolognezer Gaya

23-12-2010

Afgelopen maandag ben ik met mijn vrouwtje naar de dierenarts geweest, ik was behoorlijk nerveus, zou ik weer zo’n akelige spuit krijgen? Maar gelukkig was het alleen voor een foto van de binnenkant van mijn buik. Deed niet eens zeer!


We zagen daar vijf puppies in zitten, grappig gezicht wel. Nu weten ze (en ik) dus hoeveel pupjes we straks bij de geboorte kunnen verwachten. Of het teefjes of reutjes zijn is niet te zien, gelukkig, je hoeft ook niet alles te weten, ik wil nog wel iets geheim houden.

Thuis slaapt mijn vrouwtje al gezellig bij mij in de kamer, hebben we een apart bed voor onszelf en lekker de rust van alles en iedereen.  Mijn zwangere buik wordt wel heel dik en ik moet er ’s nachts vaker uit om een plas te doen, het past er gewoon niet allemaal zo makkelijk meer bij. Maar dat vind het vrouwtje gelukkig allemaal niet erg en daarna slapen we gewoon weer verder.

Het begint wel lastig te worden met liggen, omdraaien is ook behoorlijk moeilijk, als ik op mijn zij lig, dan is terugrollen een probleem, maar na een paar keer schommelen kom ik toch weer op de goede kant. Ik ben nu wel graag in de buurt van mijn vrouwtje, ik vind het niet fijn als ze een tijdje weggaat, maar gelukkig doet ze dat bijna niet meer, of mijn baasje is dan thuis, zo ben ik niet alleen.

De andere hondjes zijn heel lief voor mij, vooral mijn vriendinnen, ze verzorgen me en houden me gezelschap overdag, komen lekker tegen me aan liggen. Ik heb wel al vaak last van een strakke buik en ook wel wat krampen, het zal nu vast niet meer zo lang duren en dan kan ik mijn pupjes met eigen ogen zien.  Nog even dus……

Gaya, één van de Bolognezers van Kennel van het BalgzandTags: , , , , , , ,

Geef je mening