Honden Winnershow in RAI was een succes

28-11-2011

Hondenshow succes De Winner Show is voor elke hondenliefhebber een begrip in ons land en een ‘must’ om naar toe te gaan om mooie honden en uitzonderlijke rassen te zien.

Tijdens de Winner Show, jaarlijks het laatste weekend van november, zijn er blijvende titels te winnen. Bij ieder ras kan de beste reu, teef, jeugdreu en jeugdteef de volgende felbegeerde titels winnen: Winner, Winster, Jeugdwinner en Jeugdwinster 2010. Ook de veteranen kunnen de titel Veteranen Winner en Veteranen Winster behalen. Tevens telt de kampioenschaptitel (CAC/CACIB) die de hond dit weekend verdient ook nog eens dubbel. Naast deze nationale titels zijn er ook internationale kwalificaties te winnen. Op de Winner 2010 kunnen kwalificaties behaald worden welke gelden voor de Crufts (2011 of 2012). De kwalificaties gelden, per ras, voor de honden die de volgende titels hebben behaald: Winner, Winster, Jeugdwinner, Jeugdwinster.

Jaarlijks worden er ruim 5000 honden van 282 verschillende rassen ingeschreven voor dit prestigieuze evenement. De grootste inschrijving komt uit Nederland. In totaal zijn er echter maar liefst 30 landen vertegenwoordigd.

Bekijk hieronder een filmpje van afgelopen weekend!Tags: , ,

Geef je mening