Puppies van Bolognezer doen het goed

22-03-2011

Puppie van Bolognezer12 weken zijn de Bolognezer puppies nu en daarvan zijn ze alweer 4 weken bij hun nieuwe baasjes. Regelmatig krijg ik updates van hoe het met de puppies gaat en gelukkig gaat het met allemaal heel erg goed.

Bolognezer puppie hebben een warm nest gevonden

Alle Bolognezer puppies hebben een heerlijk thuis gevonden en de overgang ging ook heel soepel. Eten, drinken, slapen en zelfs al buiten plassen en poepen! Natuurlijk moeten de baasjes voor het laatste regelmatig met ze naar buiten, maar dat doen ze dan ook en het gaat perfect.  Zo mooi als er weer zoveel mensen blij zijn met een hondje en ook zo mooi als dan de pupjes in zo’n warm nest terecht komen. Dan weten wij en vooral ook voor Bolognezer moeder Gaya dat het de moeite zeker waard geweest is.

Bolognezer puppie Emily

1 pupje, Emily, is bij ons gebleven, zij mag hier nog een aantal maanden blijven omdat ze naar Engeland gaat. Daarvoor moet ze eerst een rabiës prik hebben gehad, dan moet de titer bepaald worden in het bloed en als dat voldoende is, dan duurt het nog een half jaar voordat ze ingevoerd mag worden in Engeland. Heel vervelend natuurlijk voor de mensen daar, dat ze zo lang moeten wachten en dat ze de puppytijd missen, maar voor ons wel heel erg leuk om wat langer van haar te kunnen genieten. En dat doen we dan ook met volle teugen!

Het is een heel blij, vrolijk en speels Bolognezer hondje, die het ook heel erg goed kan vinden met de andere honden. Voor Bolognezer Gaya is het natuurlijk helemaal geweldig, kan ze toch een beetje langer moederen. Ondertussen sturen we filmpjes en foto’s naar haar nieuwe baasjes en die komen ook tussendoor nog eens bij haar kijken. Zo hopen we maar dat ze er toch goed bij betrokken worden.

Kennel van het Balgzand
bolognezer.nlTags: , , , , , , ,

Geef je mening