70 hechtingen voor door hond gebeten presentatrice

14-02-2012

Bij de behandeling van de verwondingen van Kyle Dyer, de tv-presentatrice die vorige week in de Amerikaanse stad Denver tijdens een live-uitzending door een hond in haar gezicht werd gebeten, zijn 70 hechtingen gebruikt.

Dat liet Dyer op haar Facebookpagina weten. Ze schreef ook dat lippen aan elkaar zijn gehecht om de bloedsomloop rondom de mond te stimuleren en de aanhechting van een nieuw stukje huid mogelijk te maken.

Dyer raakte woensdagochtend gewond terwijl ze een 39 kilo zware Argentijnse mastiff, ook bekend als ‘Dogo Argentino’, onder zijn kin kroelde. De eigenaar van de hond was bij het voorval aanwezig, net als de brandweerman die de hond een dag eerder uit het ijskoude water van een meertje had weten te redden.Tags: , , , ,

Reactie(s)

  1. John zegt:

    Niet zo’n slimme actie van die presentatrice. De hond stond stijf van de stress door de ervaring een dag eerder, drukte van de studio en dan komt een onbekende even, goedbedoeld te dichtbij. Dan is een reactie van de hond logisch.

    Ze is ook nog eens met haar gezicht te dichtbij gekomen en dat kan voor een gestresste hond snel als bedreigend worden ervaren

Geef je mening