7300 vrijwilligersuren, 25 kilo hondenvoer en 53 katten adopties

16-06-2011

Alles wat je altijd al wilde weten over het dierenasiel op Bonaire, maar nooit durfde te vragen. Nu zal je antwoordt krijgen op veel van je vragen over vrijwilligeruren, hondenvoer en katten adopties en meer.

Wist je bijvoorbeeld dat de honden op het asiel dagelijks 25 kilo poep produceren en de katten 5 kilo. En wist je dat er circa 30 vrijwilligers bij het asiel betrokken zijn. Bij elkaar verzetten zijn jaarlijks 7300 werkuren! En wist je dat de honden in het asiel op Bonaire dagelijks 25 kilo aan hondenvoer eten en dat het asiel op het eiland al 800 huisdieren in de afgelopen 2 jaar heeft gesteriliseerd. Dat is meer dan 1 per dag en dat doet het asiel helemaal gratis. Het kost de eigenaar niets! En wist je dat in 2010, 53 katten zijn geadopteerd en dat het asiel 5 kubieke meter water verbruikt… iedere dag!

Interesse in nog meer feiten, cijfers en statistieken over de honden en katten op het asiel, kijk dan naar de nieuwste video van het dierenasiel Bonaire.

Surf naar de site van het asiel
(animalshelterbonaire.com), naar de Facebook pagina
(facebook.com/AnimalShelterBonaire) of You Tube
(youtu.be/jAK7AKj-mWs)


Tags: , , , , ,

Reactie(s)

 1. ruud zegt:

  Onzin op Bonaire doet men maar wat. Kom er zelf vaak en bezoek ook dat asiel. Cijfers ach ze roepen maar wat. De manager is gefrustreerd en dieren eindigen afgmaakt op de vuilnisbelt daar. Asiel Bonaire denkt dat mensen niet zelf kunnen waarnemen en rekenen. Vraag eens naar de jaarrekening of ze die openbaar willen maken. Ze zijn toch zo gek op cijfertjes?

  Klopt van geen kan daar, maar ja lekker ver van huis dus wie doet je daar wat?

 2. Carla zegt:

  Fantastisch werk wat jullie verrichten op Bonaire!
  Er zij altijd mensen die aan de zijlijn of vanachter hun veilige plek achter de pc kritiek leveren. Niets van aantrekken!
  Gewoon doorgaan!

Geef je mening