Acteur Robert Pattinson adopteert een hond!

18-11-2011

Robert Pattinson adopteert pup Robert Pattinson, een hele bekende acteur uit Amerika die bekend is geworden met de film ‘Twilight’ heeft een hondje geadopteerd! Hij redde het hondje net op tijd uit het asiel!

Omdat hij zich vaak eenzaam voelde, adopteerde Robert Pattinson eerder dit jaar het hondje Bear uit een asiel. Nu reist het dier zo vaak mogelijk mee met de ‘Twilight’-ster, en krijgt daarbij een eigen zitje op het vliegtuig.

“Bear zat in een asiel waar de dieren niet lang in leven gehouden worden. Ik adopteerde hem toen hij er zes dagen zat, de zevende dag zouden ze hem doen inslapen. Drie dagen later zat hij met mij in een privéjet op weg naar Los Angeles. Het was belachelijk, hij had zijn eigen zetel. Sindsdien heb ik hem al veel grenzen overgesmokkeld”, verklaarde Pattinson.

Justin Bieber en zijn vriendin Selena Gomez bezochten vorige maand een dierenasiel in Winnipeg en werden er verliefd op een 10 weken oude husky die ze adopteerden en Baylor noemden. Gomez heeft vijf reddingshonden.Tags: , , ,

Geef je mening