Bereider scootmobiel aangehouden na worsteling tijdens het honden uitlaten

13-08-2010

Vorige week woensdagavond ging het mis tussen de twee Hilversummers. De jongste van het tweetal liet samen met zijn vriendin de honden uit. Zij troffen de man in de scootmobiel met daarbij twee rottweilers. Omdat zij geen confrontatie tussen de honden wilden, lijnde het stel een hond aan.

De man in de scootmobiel riep echter een aantal keer dat de honden van de Hilversummer los konden worden gelaten. De Hilversummer wilde dit niet en riep dit naar hem. De 60-jarige reed vervolgens naar de Hilversummer toe en pakte hem bij zijn arm. Terwijl de Hilversummer zichzelf los probeerde te rukken, viel hij op de grond. Hierdoor viel de man bovenop hem met een worsteling als gevolg. De vriendin van de Hilversummer de twee uit elkaar wist te halen. Na enkele bedreigingen vertrok de man in de scootmobiel. De Hilversummer is in het ziekenhuis behandeld aan letsel aan zijn arm.

Na een zoektocht van bijna een week is de man, die op Sportpark Crailo in gevecht raakte met een 25-jarige plaatsgenoot, dankzij een tip aan de wijkagent in zijn woning aangetroffen. Het gaat om een 60-jarige Hilversummer, die rijdt in een blauwe scootmobiel. Omdat de man niet op heterdaad is gepakt, is hij niet aangehouden. Hij moet zich binnenkort op het politiebureau melden voor verhoor.Tags: , , , , ,

Geef je mening