Dag van de hond 2012

18-05-2012

De Raad van Beheer heeft vanwege het succes van de eerste editie besloten om in 2012 opnieuw een Dag van de Hond te organiseren. Dit zal zijn op zondag 20 mei 2012.

Het thema van de Dag van de Hond 2012 is ‘Sport & Spel’. Dit betekent dat er die dag speciale aandacht is voor alles op het gebied van spelen en sporten met je hond. Dit kan zowel bij een hondensportvereniging of Kynologen Club als gewoon thuis of als je je hond uitlaat, puur voor je plezier of in competitieverband en zo veel of vaak als past bij jou en je hond. Kortom, de Dag van de Hond is interessant en leerzaam voor alle gezinnen met of zonder kinderen die zelf honden hebben, maar ook voor iedereen die met honden in aanraking kan komen bij familie, vrienden en kennissen.

De deelnemende locaties zijn druk bezig met alle voorbereidingen.
De locaties en hun programma zijn te vinden op de speciale overzichtskaart op de nieuwe website van de Dag van de Hond. Zo kunt u eenvoudig een locatie vinden bij u in de buurt. De overige pagina’s op die website volgen binnenkort.
Hier vindt de overzichtskaart met alle deelnemers in.

Tijdens de Dag van de Hond is er op elke deelnemende locatie een ‘Dag van de Hond Kennis Quiz’ voor oudere kinderen en volwassenen.
Dit is een schriftelijke Quiz van ongeveer 15 vragen over rashonden, over de aanschaf van een hond, over de omgang met honden, medische vragen, uiteraard vragen over Sport & Spel, kortom over alle facetten van de hond. 
Wanneer je de Quiz na het invullen weer inlevert op de locatie maak je kans op leuke prijzen die er door de locatie ter beschikking werden gesteld.

Ook is er tijdens de Dag van de Hond op elke deelnemende locatie een kleurplaat van de Dag van de Hond voor kinderen.
Wanneer je deze na inkleuren weer inlevert op de locatie of binnen een bepaalde termijn opstuurt naar die locatie maak je kans op leuke prijzen die er door de locatie ter beschikking worden gesteld.Tags: , , ,

Geef je mening