De puppies van teckel Jinthe zijn alweer 4 weken.

26-09-2010

lief teckel puppieVandaag zijn de puppekinderen alweer 4 weken jong. Met drie weken zijn ze naar de grote puppyren gegaan. De eerste pasjes werden aarzelend genomen. Erg leuk om weer te zien.

Ze hebben ook hun eerste vleeshapje al gehad. Gewoon vlees kompleet. Ik geef ze het  op een schoteltje allemaal krijgen ze het appart om zo ook te kijken dat ze allemaal goed kunnen eten.

Je hebt nu een maal snelle en trage eters en zo krijgt iedereeen een gelijke kans om rustig te eten het eten aan bieden doe ik meerdere keren per dag. En elke keer eten ze wat. Ze drinken ook nog volop bij moeders hoor. Die gaat wel heel vaak wat langer naar buiten de tuin verkennen en bekijkt het soms ook van een afstand.

De andere honden mogen nog niet te dicht bij komen dat houd moederhond nog op een afstand. Verder gaan de puppies al steeds beter lopen en spelen ze al wat met elkaar. Ook reageren ze al op geluidjes. Slapen doen ze ook nog erg veel hoor. De eerste visite is al geweest en Jinthe genoot van de extra hapjes en alle aandacht.

teckel puppies van jinthe

De puppies hebben van alle belangstelling niet veel mee gekregen. Over 2 weken weer een stukje. Nieuwe fotos staan er wekelijks op onze site Ruwhaarteckelfokker.nl.

gr Annemieke en de teckelbendeTags: , , , , ,

Geef je mening