Diepe depressie na dood hond…. Cesar Millan deed in 2010 zelfmoordpoging

16-11-2012

Cesar MillanDat onthult de 43-jarige ‘hondenfluisteraar’ in zijn nieuwe biografische documentaire Cesar Millan: The Real Story.

In de docu, die op 25 november wordt uitgezonden op de National Geographic Channel, vertelt Millan dat hij twee jaar geleden een einde wilde maken aan zijn leven. “Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik zag het totaal niet aankomen”, zegt Millan over de scheiding in juni 2010. “Ik belandde in een diepe depressie en verloor een hoop gewicht. Ik was het allerbelangrijkste in mijn leven kwijt: mijn familie.”

Eerder dat jaar overleed zijn 16 jaar oude hond. “Daddy was mijn Himalaya, mijn Boeddha, mijn bron van kalmte. Omdat ik hem ook niet meer had, had ik geen houvast meer. In augustus 2010 zat ik emotioneel en mentaal op zo’n laag punt, dat ik een overdosis pillen nam.”

Nadat hij de zelfmoordpoging overleefde, besloot Millan zich op zijn werk te storten, in plaats van antidepressiva te slikken. Vervolgens ontmoette hij zijn nieuwe liefde, Jahira Dar. “Zij was een belangrijk onderdeel van mijn herstel.”

Nu zegt Millan zich weer opperbest te voelen. “Ik denk dat mijn leven alles heeft: comedy, drama en actie. Ik heb geen idee waar het eindigt. Ik ben gewoon blij dat ik het heb kunnen navertellen.”Tags: , ,

Reactie(s)

  1. Rose zegt:

    :( ben zo een fan van hem gelukkig heeft hij het overleefd! :)

Geef je mening