Dogwalk 2011 & bastaard van het jaar verkiezing

15-09-2011

Dogwalk 2011

Dutchypuppy, Bridget Maasland en Jim Bakkum ondernemen strandwandeling op het Scheveningse strand met meer dan 1000 honden.


Honden mogen vanaf 2 oktober weer rondrennen op het strand. Dutchypuppy viert dat door met honderden andere hondenbezitters een vier kilometer lange wandeling op het Scheveningse strand te maken. Ook dit jaar wandelen weer veel bekende Nederlanders en vips mee die de Foundation een warm hart toedragen. Bridget Maasland, ambassadrice en oprichtster van de Dutchypuppy Foundation, doet zelf natuurlijk ook mee.

Dogwalk 2011
 
Na de Dogwalk wordt de finale van de BASTAARDHOND VAN HET JAAR verkiezing gehouden: de ludieke hondenwedstrijd waarin geen rashond te bekennen is! Bridget Maasland en Jim Bakkum maken de winnende hond bekend.
 
Dit is alweer de derde editie van Dogwalk. In de afgelopen jaren is het event snel in populariteit gegroeid. Waren er bij de eerste editie nog maar 300 honden aanwezig, afgelopen jaar was het al een heel spektakel met circa 1000 honden en hun baasjes. Dit jaar hoopt Dutchypuppy op minimaal weer dezelfde opkomst.
 
De opbrengst van deze Dogwalk komt ten goede aan een project in Bosnië, waar de Stichting Dierenopvang Bosnië goed werk verricht.
 
2 oktober, 12.00 uur – 15.30 uur
Start en finish bij Strandclub Wij
Strandweg 1, 2586 JK Scheveningen
 
Er is ruime parkeergelegenheid bij het naastgelegen Beach Stadion.
Wilt u hierbij zijn? Voor aanvullende informatie, interviewaanvragen en beeldmateriaal kunt u contact opnemen
met Coos! Communicatie & Evenementen, tel (070) 8903535 of stuur een mail naar welkom@bij-coos.nl.Tags: , , , , ,

Geef je mening