DutchPuppy komt met mannenkalender!

25-10-2011

 Dutchpuppy komt met mannenkalender Het wordt wel heel spannend nu! Dutchpuppy zet zich 24/7 in voor de zorg van honden. Nu komen ze met een mannenkalender waarvan de opbrengst gaat naar Dutchpuppy!!

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard maandag 24 okt om 18.30 uur presenteert Bridget Maasland live het langverwachte vervolg op de Dutchypuppy pin-up kalender: de Dutchypuppy mannenkalender! Bij de presentatie zullen enkele van de ‘modellen’ ook in de studio aanwezig zijn o.a., Jim Bakkum en Freek Bartels. In totaal zijn 12 bekende Nederlandse mannen te bewonderen op de kalender!

Afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de productie van de Mannenkalender. De verwachtingen waren hoog gespannen door het flinke succes van de eerder verschenen pin-up kalender met bekende Nederlandse vrouwen. Nu werd de lat nog een beetje hoger gelegd. Toen topfotograaf Marc de Groot zijn medewerking had toegezegd, wisten de initiatiefnemers Bridget Maasland en Jim Bakkum zeker dat dit nu ook moest gaan lukken.

Het was niet altijd even makkelijk om de kandidaten over te halen, zeker toen zij erachter kwamen dat zij half ontkleed en zeer sexy op de foto werden gezet. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal overstag gegaan en groeiden de fotoshoots uit tot een onvergetelijke en hilarisch, leuke ervaring. Een verslag van “The making of” is natuurlijk ook te zien op www.Dutchypuppy.nl. Daar ziet u de mannen met de honden op de foto! Het zijn erg mooie foto’s geworden!

De Dutchypuppy mannenkalender is vanaf maandag 24 oktober 19.30 uur a.s. verkrijgbaar via een geselecteerd aantal winkels  en via de website voor € 14.95 .Tags: , , , , , ,

Geef je mening