Rustig de jaarwisseling door met uw hond!

30-10-2011

honden bang met jaarwisselingOud en Nieuw is altijd lastig met huisdieren. U gaat een feestelijke tijd tegemoet, maar uw hond wordt er maar onrustig van. Er is nu een oplossing! Ook uw hond kan rustig de jaarwisseling door. Lees snel verder!

Hond eet bank. Bank aan stukken. Gordijnen aan flarden. Oud en nieuw is voor veel dieren niet zo feestelijk als voor hun baasjes. Uw hond ligt trillend in een hoek of loopt rusteloos door het huis. Al dagen voor de jaarwisseling begint het geknal en een wandeling wordt meer een noodzaak dan een fijn uitje. Wilt u dat uw dier deze dagen rustig doorkomt? Met een homeopathisch middel heeft uw hond een rustige jaarwisseling, zonder dat hij suf is of vervelende gevolgen ondervindt.

Ieder dier zijn eigen middel. Geen dier is immers hetzelfde; de ene angstige hond loopt enorm onrustig rondjes door het hele huis terwijl de andere hond juist verstart en geen stap meer wil zetten. De ene kat duikt weg in een donker hoekje en de ander probeert continue bij de baas op schoot te kruipen.

Een klassiek homeopaat weet welk middel uw dier het beste kan helpen. Als u nu contact opneemt is er tijd genoeg om een afspraak te maken en het passende middel te vinden.

In dierenwinkel of apotheek kunt u ook homeopathische middelen vinden die worden voorgeschreven bij vuurwerkangst. De kans dat ze werken is echter veel kleiner. Zie het als het verschil tussen een maatpak of een standaard pak uit het rek.

De Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD) is een vereniging die staat voor homeopathische geneeskunde die uitgeoefend wordt door goed geschoolde en door de vereniging geregistreerde therapeuten. In deze regio is Monique du Pau in Lunteren aangesloten bij de vereniging.Tags: , ,

Geef je mening