George Clooney smeerde gehaktbal op schoen om hond te adopteren

17-12-2011

George clooney smeert gehaktbal op schoen om hond te adopteren Toen George Clooney zijn zinnen zette op een achtergelaten hond in een dierenasiel, kreeg hij te horen dat hij de hond pas mocht adopteren als bleek dat goed op hem reageerde. Clooney vond er niet beter op dan gehaktballen op zijn schoenen te smeren.

“Einstein heeft wat weg van een cocker spaniel. Ik zag een filmpje met hem op het internet, het was zo schattig. Hij zag er helemaal onderkomen uit toen ze hem in het asiel binnenkregen, maar ze hadden hem helemaal opgelapt. Dus ik belde en zei ‘ik wil Einstein!’. Die vrouw zegt ‘maar wat we niet weten, is of Einstein jou wel wil’. Dus vroeg ik of ik Einstein kon ontmoeten en we spraken af dat ze hem naar mijn huis zou brengen. ‘Maar als hij je niet leuk vindt, blijft hij ook niet. We willen echt goede opvanggezinnen voor onze honden’, zei ze nog zonder zweem van humor”.

“Wel, ik heb een lange oprit en toen ik de poort opendeed, begon ik te panikeren. Wat als Einstein me niet leuk vindt? Ik rende snel in de keuken, en ik zag een bord gehaktballen staan. Ik wreef een paar van die ballen op mijn schoenen. Die vrouw komt binnen en wat denk je? Einstein stort zich op mij. ‘Zo heb ik hem nog nooit zien reageren’, zei de vrouw verbaasd, en ze liet Einstein meteen achter. Dus voor Einstein ben ik nog altijd de kerel met gehaktballen aan zijn voeten. Geen wonder dat hij me overal volgt”.Tags: , ,

Geef je mening