Gezocht: Dierenliefhebbers met ruimte en tijd!

16-11-2011

Hulp gezocht voor hondenBent u een groot dierenliefhebber en heeft u de tijd voor wat liefdevol en dankbaar vrijwilligers werk? Dan is Mirtos Animal Project op zoek naar u!

Mirtos Animal Project is een stichting  die zich al ruim een decennium inzet voor de zwerfhonden en -katten op Kreta. Dit gebeurt door middel van het financieel steunen van sterilisatie­projecten en het ondersteunen van de dierenasielen en vrijwilligers op Kreta die ter plaatse gewonde, zieke en gedumpte honden en katten opvangen en verzorgen. Daarnaast zorgt Mirtos voor adoptie van goed plaatsbare Kretenzer honden en  katten in Nederland.

Naast nieuwe baasjes zoeken ze bij Mirtos Animal Project ook vrijwilligers om hun werk voort te kunnen zetten. Opvanggezinnen is één van deze opties. Als opvanggezin zorgt u tijdelijk voor de hond of kat tot een adoptant zich meldt. In de tussentijd kan het dier een veilig leven bij u leiden en leren wat genieten van het leven is, maar bovenal gewoon een zorgeloos honden of katten bestaan hebben.

Ziet u uzelf deze dieren een kans op een goed leven geven? Of kent u iemand die dit zou kunnen en willen? Wacht dan niet langer en geef u vandaag nog op! Ze zijn u erg dankbaar!

Meer informatie over Mirtos Animal Project vindt u hier!Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Geef je mening