Gouden tip over hond Pliessie nog niet binnen!

27-10-2011

Op zoek naar Gouden tipDe Mechelse herder Pliessie uit Zuidveen is nog steeds niet terecht. De viervoeter ontsnapte twee weken geleden uit huis. Heb jij de Gouden Tip?

Tot verbazing van baasje Marit Veenstra kwam ze haar hond daarna tegen op Marktplaats. Het artikel afgelopen zaterdag in deze krant heeft volgens Veentra veel steunbetuigingen opgeleverd. De gouden tip zat er helaas niet tussen.

Desondanks houdt het gezin hoop. “We hopen dat Pliessie veilig en wel bij ons terugkomt”, spreekt Veenstra zichzelf moed in. Ze heeft een idee wie de man is die Pliessie op Marktplaats heeft gezet, maar laat het voorlopig aan de politie over om dat verder te onderzoeken. “Ik heb begrepen dat het geen fijne man is.”

De politie heeft de zaak extra prioriteit gegeven. Politiewoordvoerder Wim Dierkx: “Er werken nu fulltime mensen aan de zaak, de inval bij de man die de herder op Marktplaats heeft gezet, was aanleiding om meer onderzoek te doen.”

Veenstra hoopt ondertussen dat haar herder ergens opduikt.Tips zijn nog steeds welkom via het nummer: 0521522931 of via politie Steenwijk via 0900 8844.Tags: , , , , , ,

Geef je mening