Groep labradors valt zwangere vrouw aan

22-04-2011

Een groep labradors heeft donderdag een zwangere vrouw uit Haarlem verwond. De labradors vielen de vrouw aan in recreatiegebied Groene Weelde bij Vijfhuizen.


De 25-jarige zwangere vrouw liep letsel op aan de buik en aan een arm. Dit toen zij naar eigen zeggen probeerde haar kleine hond tegen de labradors in bescherming te nemen.

De labradors honden die de vrouw te lijf gingen, zouden tot een grotere groep viervoeters hebben behoord die door een man en een vrouw werd uitgelaten. Het waren in totaal een stuk of twaalf honden. “Normaal gesproken ontwijk ik zo’n groep. Maar ik merkte dat er ook labradors bij liepen en dacht: wat kan er gebeuren.’’ vertelde de vrouw.

Volgens de Haarlemse werd haar hondje eerst door een van de labradors aangevallen, waarna even later ook de andere labradors zich op het dier stortten. Terwijl de Haarlemse en haar man pogingen deden hun hond te bevrijden, zouden de andere uitlaters hebben toegekeken. De Haarlemse zegt daarom aangifte wegens nalatigheid tegen hen te zullen doen.Tags: , , ,

Geef je mening