Happy Tails derde op ranglijst dog frisbee

15-09-2011

dogfrisbee

Bij de European Cup Finals dog frisbee hebben leden van hondenschool Happy Tails uit Beerzerveld goede prestaties geleverd.  Door alle goede resultaten eindigde de club op derde plaats van de wereldranglijst.

Op de kletsnatte terreinen van camping Erkemederstrand in Zeewolde plaatsten Kim Pouls, Zoe Brakert, Dennis Kuiper en Jeanet Krikken zich voor de finale. Door alle goede resultaten eindigde de club op derde plaats van de wereldranglijst.

Jeanet Krikken uit Bruchterveld kwalificeerde zich met haar hond Dunya zowel in het lange afstandsgooien als in de overall (Freestyle en lange afstand). Ze gooide een fantastische ronde throw & catch, waardoor ze de derde prijs behaalde in de finale. Die werd gewonnen door meervoudig Europees en wereldkampioene Karin Actun uit Duitsland. Bovendien behaalde de Bruchterveldse de vierde plaats op het onderdeel overall.

In de Europese Cup ranglijst is ze als derde geëindigd. Kim Pouls met haar hond Deejay werd vierde en Dennis Kuiper met Funky zevende. Kim Pouls gaat in oktober naar Dallas om mee te doen met de World Cup Finals.Tags: , , , , , ,

Geef je mening