Healthy Paws: Hondenvoeding, deel 2

21-01-2012

Healthy paws hondenvoeding Chantal Droogmans schrijft af en toe een artikel voor Honden en Puppies. Ze is eigenaar van een speciaalzaak voor hondentoebehoren. De zaak heeft de naam veranderd van Turbodroma in Doggydroma. Zij zijn invoerder en verdeler geworden van Healthy Paws hondenvoeding en traktaties. Hieronder vindt u haar vervolg artikel op het geplaatste artikel van gisteren.

Samenstelling
Healthy Paws complete hondenvoeding is samengesteld op basis van konijn en bruine rijst of konijn en vlees van wild met gierst en dit in combinatie met de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen, eiwitten en koolhydraten. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Gamma
De puppyvoeding van Healthy Paws werd in Engeland in 2008 uitgeroepen als beste nieuw product.
Puppyvoeding is gemaakt met enkel de beste ingrediënten om uw puppy een geweldige start in het leven te geven.
Volwassen hondenvoeding is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor alle fasen van een hond zijn volwassen leven.

Met de traktaties heeft u een hoogwaardig natuurlijk product dat is samengesteld uit ingrediënten die gezond, natuurlijk en voedzaam zijn. Voor een verdeelpunt in uw buurt kan u ons telefonisch of via mail contacteren.

Wenst u als speciaalzaak, fokker, trimsalon, gedragstherapeut, dierenarts… verdeler te worden van Healthy Paws? Vul dan het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Doggydroma is sinds 1 oktober 2011 invoerder & verdeler van Healthy Paws in België.Tags: ,

Geef je mening