Healthy Paws; hondenvoeding

20-01-2012

Healthy paws hondenvoeding Chantal Droogmans schrijft af en toe een artikel voor Honden en Puppies. Ze is eigenaar van een speciaalzaak voor hondentoebehoren. De zaak heeft de naam veranderd van Turbodroma in Doggydroma. Zij zijn invoerder en verdeler geworden van Healthy Paws hondenvoeding en traktaties. Hieronder vindt u haar volgende artikel.

Healthy Paws:
Ook geschikt voor honden die lijden aan huidallergieën of voedselovergevoeligheid daar ze geen ingrediënten bevatten die worden geassocieerd met het veroorzaken van dergelijke ziekten.

Ontstaan van Healthy Paws
Healthy Paws is opgericht in Engeland door Lisa Horne. Als dierenartsassistente heeft ze tal van ziekten en kwalen gezien als gevolg van het voederen van massa geproduceerde commerciële hondenvoeding, die tal van conserveringsmiddelen, additieven, vlees en dierlijke bijproducten, granen, en volledig ongeschikte ingrediënten bevatten voor honden. Lisa raakte geïnteresseerd in een natuurlijke voeding voor honden en ze deed onderzoek in verband met voeding en de voordelen van een natuurlijke voeding op de gezondheid van het dier.

Healthy Paws hondenvoeding en traktaties zijn hypo-allergeen omdat ze geen tarwe, tarwegluten, rundvlees, soja, melkproducten of andere ingrediënten bevatten die worden geassocieerd met allergieën of intolerantie.
Healthy Paws voeding en traktaties zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingsadviseurs en dierenartsen.

Holistische gezondheid
Je bent wat je eet.
Een holistische benadering heeft alles te maken met balans en rekening houden met de totale behoeften van de hond.
Voeding is een van de belangrijkste factoren om tot een optimale gezondheid en welzijn te komen. Healthy Paws complete voeding en traktaties zijn samengesteld om de natuurlijke voedingsbehoefte van de hond te evenaren.

Lees morgen de rest van het artikel!Tags: , , ,

Geef je mening