Hond mee op vakantie in een hotel kost gemiddeld €10,00 extra per nacht

04-10-2010

Vakantie met hond
Om het reizen met huisdieren overzichtelijker te maken heeft de vergelijkingssite LookinforBooking.com, de ‘hotellerie voor honden’ aan een onderzoek onderworpen. Daaruit blijkt dat in 61 procent van alle Nederlandse hotels huisdieren niet zijn toegestaan.

Van de hotels waar huisdieren wel welkom zijn, rekent 72 procent een extra toeslag. Even opletten dus voor wie zijn huisdier op dierendag wil trakteren op een uitstapje.

De duurste overnachting voor de hond kost 50 euro per nacht, bij Libijre’s Hotel in Zwolle. Maar voor dat bedrag wordt er wel speciaal een bedje opgemaakt voor Lobbes. De gemiddelde toeslag bedraagt volgens LookingforBooking.com 10,78 euro.

LookingforBooking heeft besloten vanaf nu de huisdierentoeslag van Nederlandse hotels te tonen. Wat overigens niet alleen nuttig is voor huisdierenbezitters zelf, maar ook voor mensen met een allergie.Tags: , , , , , ,

Reactie(s)

  1. Fijn dat je voortaan kan zien wat de prijzen zijn. Prijzen die voor ons de reden zijn om af en toe een weekendje Duitsland te boeken. Onze Oosterburen zijn veel hondvriendelijker én goedkoper.
    Uitzondering in Nederland…Brinkhotel Zuidlaren. Honden van harte welkom en (voor zover ik weet) geen extra kosten!

Geef je mening