Hondenbezitters schrikken van mishandeling in park

30-03-2012

mishandeling baasje hond De politie heeft nog geen spoor van de man die een hondenbezitter in het park de Twee Heuvels in Rotterdam-IJsselmonde zwaar heeft mishandeld.


Afgelopen maandagmiddag kreeg het slachtoffer een woordenwisseling met een man die samen met een vrouw op een bankje in het park zou hebben gezeten. Dat gebeurde nadat zijn hond naar de twee had geblaft.

De dader kwam de 51-jarige man later weer tegen in het park, waarbij de dader zijn wapen trok en hem zwaar mishandelde. Er is daarbij ook geschoten. De man ligt nog in het ziekenhuis en kan niet worden gehoord. Zijn toestand is volgens de politie zorgwekkend.

Inmiddels zit de schrik er bij de bezoekers van het park goed in. Een deel van de hondenuitlaters zou het park inmiddels mijden. Ook zijn er bezoekers die alleen nog in groepjes hun hond in het park uit laten.

Verschillende hondenbezitters zeggen dat er normaal niet veel aan de hand is in het park. De meesten kennen elkaar ook. Al zijn er ook mensen die er liever niet alleen door heen lopen.

De politie heeft een bord in het park laten plaatsen met een getuigenoproep. Het bord is geplaatst vlakbij de plek waar de man afgelopen maandagmiddag om half vijf werd mishandeld.Tags: , , , , , ,

Geef je mening