Hondenparade 17 april door dierenopvangcentrum Doornakker

16-04-2011

Het dierenopvangcentrum is niet voor iedere hond de ideale omgeving om tot zijn te komen. Daarom organiseert Dierenopvangcentrum De Doornakker op 17 april de hondenparade.

Tijdens de hondenparade zondag 17 april aan de Karpendonkse plas zijn de honden van Dierenopvangcentrum De Doornakker samen met een begeleider in actie te zien. Tevens zullen er begeleiders van het Dierenopvangcentrum, hondentrainers en een gedragsdeskundige rondlopen om vragen te beantwoorden. Ook zal er een hapje en een drankje te krijgen zijn. Bovendien is er een dierenambulance met ambulancemedewerkers aanwezig om een indruk te verschaffen van het werk van deze dienst.

Er zullen dan een aantal vragen gesteld worden en de gegevens worden genoteerd. Om impulsaankopen te voorkomen, zal Dierenopvangcentrum De Doornakker in de daaropvolgende week contact met de geïnteresseerde zoeken. Is de interesse er dan nog steeds en past de geboden thuissituatie bij de hond, dan kunnen mensen op ‘date’ met de door hun gekozen hond.

Het Dierenopvangcentrum kan niet alle honden meenemen. Van de dieren die er niet bij zijn, zijn foto’s en informatie beschikbaar. Mocht interesse bestaan voor één van deze dieren interesse, dan kan kennis gemaakt worden tijdens openingstijden in het opvangcentrum aan de Doornakkersweg in Eindhoven. Kijk voor alle dieren van Dierenopvangcentrum De Doornakker op www.ikzoekbaas.nl.

De hondenparade van Dierenopvangcentrum De Doornakker vindt plaats op zondag 17 april. Van 14.00 uur tot 16.00 uur zullen een aantal asielhonden te bewonderen zijn in de mooie omgeving van de Karpendonkse Plas.Tags: , , , , ,

Geef je mening