Hondenprogramma Nance in premiere op SBS6

27-10-2011

 Vanavond premiere hondenprogramma met Nance Vanavond begint Nance aan haar nieuwe programma Een Huis Vol Honden. Gezinnen krijgen in deze zoektocht naar de voor hun perfecte familiehond zes verschillende honden thuis. Wil je een kleine voorprimeur? Lees dan snel verder!

The Dog Whisperer is een internationaal fenomeen en dat inspireert tv-bazen tot meer hondenprogramma’s. RTL geeft Martin Gaus de kans tot een comeback terwijl SBS 6 Nance als hondenmeisje inzet. Vanavond begint ze aan haar nieuwe programma Een Huis Vol Honden. Gezinnen krijgen in deze zoektocht naar de voor hun perfecte familiehond zes verschillende honden thuis. Door opeenvolgende keuzemomenten wordt de groep viervoeters steeds kleiner en uiteindelijk kiest het gezin uit de laatste twee dieren hun ideale gezinshond.

“Niet elke hond is perfect voor een gezin”, meldt SBS 6. “Een rustige hond kan voor een familie in de drukke stad het meest geschikt zijn, terwijl bij een familie op het platteland een waakse hond beter past.

In Een huis vol honden – de Nederlandse versie van het originele Zweedse format Family Dog – strijden iedere week zes verschillende honden om een plaats in een gezin. De honden worden geselecteerd en begeleid door Kynologisch Centrum Quiebus. Elk gezinslid mag zijn of haar wensen doorgeven voor de ideale hond.

Zullen ze als gezin vallen voor de schattige Teckel die moeder graag wil, voor de stoere Boxer van vader of kiezen ze uiteindelijk voor de trouwe Labrador waar de kinderen de voorkeur aan geven?”

Een Huis Vol Honden volgt Hart in Aktie op de woensdag van SBS 6 op. Het is één van de weinige nieuwe titels die de zender dit najaar introduceert.

Zie ook het vorige artikel over Nance en haar programma!Tags: , , , , , , ,

Geef je mening