Hondenshow in Arnhem

21-05-2010

Hondenshow Arnhem

Komend Pinksterweekeinde wordt in de Rijnhal in Arnhem de jaarlijkse hondenshow van de Kynologenclub gehouden.  Geen hondenliefhebber uit de regio Arnhem mag dit evenement missen.

Er zijn totaal 2111 rashonden te bewonderen uit 17 verschillende landen. Deze honden worden gekeurd door een internationaal korps van keurmeesters.  Zo zijn er bijvoorbeeld 32 Chihuahua korthaar honden aanwezig op de hondenshow en als bijzonder hondenras 2 Bouvier des Ardennes. De hondenshow staat voor drie dagen honden, hondenmensen en hondenartikelen in alle vormen en maten. Zo vind u er speeltjes, manden, riemen en artikelen die u niet altijd in uw dierenspeciaalzaak vindt.

Denkt u er over een hond te kopen of wilt u de voor- en nadelen van het bezitten van een hond eens afwegen dan is deze show in Anrhem perfect om informatie over honden te vergaren.

Op Tweede Pinksterdag komen de beste van de rasgroep van de zaterdag en de zondag voor de eindkeuring. Welk ras u ook heeft er is voor iedereen wat wils.  Op de zaterdag zijn er de hondenrassen die behoren tot de groepen van de Herdershonden, Keeshonden, Oertypen en de Gezelschapshonden voor de zondag zijn dat de Dashonden, Lopende Honden, Zweethonden, Jachthonden, Retrievers, Spaniels, Waterhonden en Windhonden en voor de maandag de Pinschers, Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden en de Terriers.

Voor meer informatie kijk op www.kcarnhem.nlTags: , , , , , , , , , , ,

Geef je mening