Hondje vist grote vis uit de zee!

19-11-2011

Hond vangt grote vis uit zee Deze golden retriever verbaasde haar baasje toen ze in zee sprong en plots bovenkwam met een flinke kabeljauw van bijna 2.5 kilo.

In het Britse Aldenburgh in Suffolk keek een wandelaar vreemd op toen zijn hond opeens uit zee kwam met een flinke vis, vermoedelijk een kabeljauw.

“Becky is gek op de zee en zit altijd in het water, ” vertelt baasje Tony Smith (71) aan de Daily Mail. Zijn golden retriever vist wel vaker wat drijfhout of een kwal op, maar het was de eerste keer dat het dier een vis kwam apporteren.

“Ik heb altijd een camera bij, dus ik maakte een foto”, gaat Smith verder. “Ik toonde de foto aan enkele vissers, en die zeiden dat ze nog nooit zoiets hadden gezien.”
‘’Ik was echt verbaasd toen Becky uit het water kwam met die kabeljauw. Jammer genoeg was de vis dood, en kon ik hem niet meer terug in zee werpen’, aldus Smith.
Ook plaatselijke vissers spreken van een uitzonderlijke vangst, want een kabeljauw vangen van op het strand, dat doet niet iedereen.Tags: , ,

Geef je mening