Hulp bij verzorging van huisdieren

07-10-2011

Honden verzorging

In moeilijke tijden is het lastig de zorg van huisdieren er ook nog bij te hebben. Je wilt niets liever dan voor ze zorgen, natuurlijk! Maar af en toe is dat gewoon wat lastig. Geen nood! Dan is er hulp onderweg.

FranciscusConcern is een individuele hondenuitlaat –en ad hoc (huis)dierverzorgingservice. De focus ligt op het gebied van flexibiliteit en het anticiperen op de verzoeken van de opdrachtgevers die op korte termijn, soms zelfs een uur van te voren, ineens hulp nodig hebben bij de verzorging van hun (huis)dier(en). Bijvoorbeeld door vertraging in het verkeer, een ziekenhuisopname of gevaarlijke weersomstandigheden, zoals gladheid.

(Huis)dieren zijn net als kinderen een hele verantwoordelijkheid. Daar moet goed voor gezorgd worden. Maar soms komen we in tijdnood of gebeurt er iets in ons leven waardoor we (tijdelijk) niet meer voor ze kunnen zorgen. Door privé omstandigheden, ziekte of omdat we een baan hebben met onregelmatige werktijden en werklocaties. En wie zorgt er dan voor de (huis)dier(en)?

De naam FranciscusConcern is afgeleid van Franciscus van Assisi, een heilige die zich inzette voor arme, zieke mensen en dieren. Franciscus van Assisi stierf op 4 oktober, de dag die nu bekend staat als Werelddierendag.

Er zijn veel dierenliefhebbers in ieders omgeving. En mensen die graag iets voor een ander doen. Dit kunnen mensen uit de buurt zijn die tijdelijk zonder werk zitten, maar toch bezig willen blijven, studenten of het gepensioneerde
echtpaar op de hoek. Maar we leven ook in een tijd van financiële onzekerheid waardoor men een dergelijke vriendendienst liever volbrengt als daar iets tegenover staat. En dat is nou net waar de hondenriem knelt, het vragen of aanbieden van een financiële vergoeding voor de geleverde vriendendienst. FranciscusConcern biedt de oplossing door op te treden als een tussenpersoon/bemiddelaar, zodat eventuele lastige gesprekken over vergoedingen voorkomen worden.Tags: , , , , ,

Geef je mening