Hulphond Nederland lanceert campagne ‘Samen met Hulphond’

27-06-2012

samen met hulphondMet de gongslag op 22 juni opende Hulphond Nederland de beursdag op beursplein 5 in Amsterdam. Dit gebeurde in gezelschap van ambassadeur Frank van de Wall Bake en diverse sponsoren en stakeholders van de stichting.

Met de slag op de gong werd tevens het startschot gegeven voor een nieuwe fundraising campagne ‘Samen met Hulphond’. De komende maanden zullen activiteiten in het teken staan van deze campagne, met als hoogtepunt een groot fundraising event op 10 oktober.

Dit grootse event wordt mede mogelijk gemaakt door partners als o.a. Athlon Car Lease, 365 en Royal Canin. Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland; “juist in de huidige economisch roerige tijden is het een grote uitdaging om de opleiding van hulphonden voor mensen met zware handicaps te financieren. Zonder steun vanuit het bedrijfsleven is het voor ons onmogelijk om aan de groeiende vraag naar hulphonden te voldoen. Wij danken al onze zakelijke sponsoren met in het bijzonder Athlon Car Lease, 365 en Royal Canin die onze campagne ‘Samen met Hulphond’ extra steunen.”

Bron : Hulphond.nl


Tags: , , , ,

Geef je mening