Wandeling voor baas en hond voor tweede maal georganiseerd

06-11-2011

lekker wandelen met hond

Op zondag 6 november 2011 vindt voor de 2e maal de jaarlijkse wandeling van de Stichting AINF en de dierenartsen van het asiel van S.P.A.M.A. plaats.

Deze wandeling is een reünie voor zowel adoptanten van honden uit het asiel van S.P.A.M.A. te Gandia (Spanje) als voor bestuur en vrijwilligers van de Stichting AINF. Aan de wandeling zullen dit jaar meer dan 60 honden deelnemen met hun nieuwe baasjes (meer dan 90).

Ook zullen de dierenartsen uit Gandia die daar het asiel draaiende houden hierbij aanwezig zijn. Voor hen is dit een belangrijk moment om zelf te kunnen zien waarvoor zij zo hard werken: honden een nieuwe kans bieden op een gelukkig leven, in dit geval in Nederland a.g.v. bemiddeling door AINF.

AINF werkt sinds 2009 samen met het asiel van S.P.A.M.A. in Gandia, een groot asiel wat betreft het aantal honden (op dit moment meer dan 600) dat er wordt gehuisvest en waarvoor een nieuw onderkomen wordt gezocht. Aangezien de kansen voor honden in Spanje gering zijn, zeker als het geen rashond is, heeft S.P.A.M.A. de samenwerking gezocht met buitenlandse stichtingen om honden te herplaatsen. Voor Nederland neemt AINF deze taak op zich.

De Stichting AINF heeft uiteraard slechts een ideële basis: bestuur en vrijwilligers steken hier vooral veel vrije tijd in en zijn volledig afhankelijk van de vergoedingen voor adopties, sponsoring en giften.Tags: , , ,

Geef je mening