Kynologenclub Pampus bestaat 30 jaar

12-05-2011

Behendigheid workshopKynologenclub Pampus bestaat dit jaar 30 jaar. Dit wordt met een Open Dag gevierd op 18 juni 2011. Wat is er te doen tijdens de Open Dag? De Open Dag staat bol van activiteiten.

Zo worden er diverse demonstraties gegeven en kunnen bezoekers meedoen aan workshops. U kunt op deze manier kennis maken de kynologenclub en de cursussen die gegeven worden. Er kan advies gevraagd worden bij dierenartsen, de trimsalon of de dierenfysio.

Er is gelegenheid om uw hond op de gevoelige plaat te laten vastleggen of een mooie houtskooltekening van uw hond laten maken. En vergeet natuurlijk niet de stands waar weer van alles te koop is voor de trouwe viervoeter.

Bent u lid of wordt u op 18 juni lid, dan ontvangt u een GoodyBag met KC Pampus kadootje. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en mee te doen aan de workshops!

Demonstraties tijdens de open dag:

Op deze open dag worden de volgende demonstraties en workshops gegeven:
• Funny O
• Breiten
Behendigheid
Flyball
• Gehoorzame Hond 1
• Gehoorzame Hond 2
Ringtraining

En als toetje aan het eind van de dag minicoursing (hazewindhonden)

Verder zijn er vele stands, een hondengrabbelton voor de hond, ballen gooien voor de kids, waterhappen voor de hond. En natuurlijk de tombola!

Oud kynologen clubleden en honden instructeurs gezocht

In 30 jaar gebeurt veel en zien we leden komen en gaan. We zijn daarom op zoek naar oud clubleden, oud bestuurders en oud instructeurs van onze vereniging. Ken je iemand die lid is geweest van KC Pampus of ben je zelf lid geweest meldt je dan via evenementen @ kcpampus.nl.Tags: , , , , ,

Geef je mening