Lancashire heeler Fun Dag!

22-08-2011

Iedereen die betrokken is bij de organisatie van onze Fun dag kijkt met spanning uit naar zondag 11 september. We tellen af en hopen op goed weer!


Er is voor iedereen iets te beleven en we hopen dan ook dat we in Kaatsheuvel veel belangstellenden zullen ontvangen. Er zijn in elk geval al aanmeldingen uit Duitsland en waarschijnlijk ook Engeland binnen.

Iedereen die kennis wil maken met dit geweldige ras is van harte welkom.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor iedereen die al een Heeler heeft of een hond die daarop lijkt. Kijk vooral op onze flyer van Lancashire heeler club wat er allemaal te beleven is.

Interesse om eens te kijken hoe uw Lancashire Heeler zich weert op de konijnenracebaan? Kom dan naar de Lancashire Heelerdag op 11 september!

Dat is dé kans om uw Lancashire Heeler in alle opzichten af te meten tegen soortgenoten. Deze dag moet voor iedereen die een Lancashire Heeler heeft, iets te bieden hebben.
De konijnenracebaan is zoiets, maar ook andere hondenspelletjes kunnen aan de orde komen. En daarbij is meer keus dan men misschien zou denken. Wilt u gewoon gezellig praten met andere Lancashire Heeler-bezitters? Dat kan natuurlijk. Wilt wel eens weten hoe uw Lancashire Heeler qua uiterlijk beoordeeld zou kunnen worden. Er is minimaal één keurmeester aanwezig. Wilt u iets weten over gedrag en opvoeding? Ook daar kan in voorzien worden. Vragen over gezondheid?? Stel ze, er zijn genoeg mensen die antwoord kunnen geven.

Ik schreef net “voor iedereen met een Lancashire Heeler”, en zo bedoel ik dat ook. Het mag gewoon een Lancashire Heeler huishond zonder papieren zijn en een andere hondachtige viervoeter is ook welkom. De eigenaar hoeft geen lid te zijn, dus als u mensen in uw omgeving kent met een Lancashire Heeler, spoor hem/haar aan om te komen (maar kom zelf ook natuurlijk).

Reserveer de datum 11 september vast in uw agenda!!!!

Locatie:

Kv Waalwijk
de Baan 19
5171 NC Kaatsheuvel

Met vriendelijke groet,

Hondencentrum Cincerity
www.cincerity.nl
 

 Tags: , , , , ,

Geef je mening