Lievelingshond Jack Osbourne is niet meer

04-03-2012

bulldog lola

Ze was jarenlang bijna dagelijks te zien in het programma The Osbournes en ze was Jacks beste vriend in goede en slechte tijden: de buldog ‘Princess Lola’. Ze is twaalf jaar geworden.

De hond trok de aandacht in de realityreeks The Osbournes door overal en altijd haar gevoeg te doen op de meest onverwachte plaatsen in huis. Het leidde tot vele hilarische scheldpartijen door papa Ozzy en mama Sharon Osbourne

Via Twitter maakte Jack Osbourne zelf het nieuws bekend. Zo liet hij weten: “Lola, je was de beste vriend die iemand zich kon wensen. Ik zal van je houden en missen voor altijd @PrincessLola RIP 00-12”.

Fans bedolven de jongste Osbourne-telg onder de medelevende tweets, wat tot een tweede tweet leidde. “Bedankt voor al jullie medeleven en lieve woorden voor Princess Lola. Het is leuk om te weten dat ze geliefd was door zoveel mensen.”

Lola had een eigen Twitter account. Lola had maar liefst 9.000 volgers en doet daarmee veel beter dan de gemiddelde Twitteraar. Ook op dat Twitteraccount werd haar dood aangekondigd. “De hemel had een nieuwe prinses nodig. Dank jullie voor al die lieve woorden, maar ik ben op een betere plaats nu.”

Gelukkig voor Jack is er nog iets vrolijks om naar uit te kijken: hij is verloofd en wordt dit jaar papa.Tags: , , , ,

Geef je mening