Loslopende honden van Hells Angel richten bloedbad aan

12-09-2011

Twee loslopende honden hebben een bloedbad aangericht in Duitsland. In totaal vielen de honden vijf voorbijgangers aan. De politie maakte de twee herdershonden af.

De eigenaar van de honden, een lid van een motorbende heeft zich intussen gemeld bij de politie in Hannover.

Een vrouw van 44 was er erg aan toe en moest met een helikopter overgevlogen worden naar een ziekenhuis, meldt de Süddeutsche Zeitung. Ook een man van 68 liep zware bijtwonden. Geen van beide slachtoffers is in levensgevaar laat de politie weten.

De herdershonden vielen eerst een 33-jarige voetganger aan in Wedemark. Een 38-jarige die de man wou helpen, werd op zijn beurt gebeten door de loslopende dieren. Even later zag een vrouw de honden en die vielen haar aan. Een man die haar wou helpen werd op zijn beurt zwaar toegetakeld. De herdershonden beten ook een agent. Na het afmaken van de dieren werden ze voor onderzoek naar een dierenarts gebracht.

Intussen heeft het baasje zich bij de politie gemeld. Het gaat om een lid van motorclub de Hells Angels. Tegen de man is een klacht ingediend wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel door nalatigheid.Tags: , , , , , ,

Geef je mening