Maand van honden gebitscontrole

18-01-2011

Februari is de maand van de gebitscontrole omdat heel veel honden last hebben van gebitsproblemen. Dit is een uitnodiging voor de kick off  van de ‘Maand van de Gebitscontrole’ op 1 februari 2011, een initiatief van Pedigree.

Honden lachen hun tanden bloot….…want hun gebit verdient aandacht! Maar liefst 4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar hebben last van gebitsproblemen. Om hiervoor aandacht te vragen is dit jaar voor het vijfde opeenvolgende jaar “De Maand van de Gebitscontrole”.

Ook dit jaar zal de maand februari in het teken staan om aandacht te vragen voor de gebitsverzorging van de hond. Want nog steeds denkt een groot deel (87%) van de hondenbezitters dat er met het gebit van HUN hond niets aan de hand is…..

Wij nodigen u van harte uit voor de kick off van de Maand van de Gebitscontrole 2011, op 1 februari a.s. om 13.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit.

13.00-13.30 uur: Ontvangst pers & ca. 30 honden met hun baasjes
13.30-14.00 uur: Welkomstwoord door dierenarts Drs. M. Lamberts (voorzitter Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde): presentatie nieuwe onderzoeksresultaten en praktijkcases
Vanaf 14.00 uur:
– gelegenheid tot het stellen van vragen
– honden lachen hun tanden letterlijk bloot; Gebitscontrole van de ca. 30 honden door
Paraveterinairen

De middag zal rond 16.00 uur afgelopen zijn.

Deskundigen lopen gedurende de middag rond om vragen te beantwoorden. Bent u zelf in het bezit van een hond en wilt u graag een persoonlijk advies, dan kunt u zich opgeven voor een gebitscontrole. Uw hond kan dan tijdens het evenement een consult krijgen, daarnaast ontvangt u een attentie van PEDIGREE®.

• Locatie: Van Noord’s Diervoeders
• Adres: Oude Karselaan 15 te Amstelveen
• Aanmelden s.v.p. : info@evidentpr.nl of via 033-4558778Tags: , , , , ,

Geef je mening