Marlene Doglistener geeft een lezing!

15-10-2011

Marlene Doglistener geeft lezingOp 23 oktober 2011 geeft Marlene Doglistener een lezing in Noord-Scharwoude. Heeft uw hond een bepaald gedrag dat u niet acceptabel vind? Aggresiviteit, angst, nerveus, vernieling, huilen/blaffen, ontlasting in huis enz? Dan heeft u een ontzettende goede reden om naar deze lezing te komen!

Marlene is een officiële Doglistener, gecertificeerd door Jan Fennell The Doglistener uit Engeland.Er wordt vaak gevraagd of er overeenkomsten zijn met Cesar Milan, The Dogwhisperer. Ja, er zijn overeenkomsten. Echter legt de Doglistener de nadruk op diervriendelijk!

In de lezing geeft Marlene een voorproef op de manier van communiceren met honden, wat de belangrijkste signalen zijn, en welke belangrijkste signalen u zou moeten geven. Wat u uiteindelijk zou kunnen bereiken is dat u in harmonie met uw hond kunt leven, en de beste vriend van uw hond kunt zijn, zonder correcties van geweld of pijnlijke hulpmiddelen.

Laat Marlene de deur openen naar een lang en gelukkig leven met uw hond! Tijdens de lezing zal Lucienne van Diepen vertellen over haar ervaringen met Marlene Doglistener en de resultaten die zij samen met haar twee viervoeters geboekt heeft. Ze zal vertellen hoe Marlene, natuurlijk tijdens maar zeker na het consult, de kijk op de hond en de hondentaal heeft veranderd bij haar.

Daarna heeft u de mogelijkheid uw vraag te stellen. Houd u er rekening mee dat niet alle vragen kunnen worden beantwoord. Mocht dit bij u het geval zijn, kunt u alsnog uw vraag mailen met de barcode van uw toegangskaart naar info@marlenedoglistener.nl.

Wanneer u bij de lezing bent geweest, krijgt u € 10 korting op een consult. Uiteraard kunt u ook voor meer informatie contact opnemen met Marlene via de website www.marlenedoglistener.nl.Tags: , , , , , , , ,

Geef je mening