Martin Gaus baalt van uitzendmoment Hondenshow

31-10-2011

 Martin Gaus baalt van uitzendmoment Martin Gaus is na 10 jaar weer terug op de televisie! Vrijdag maakt hij zijn debuut met zijn nieuwe tv-programma Royal Canin Dog Challenge. Lees snel verder!

Martis Gaus baalt ervan dat RTL 4 zijn nieuwe tv-programma Royal Canin Dog Challenge in de middag heeft geplaatst. Dat vertelt de dierenvriend vrijdag in De Telegraaf. De eerste aflevering is vrijdagmiddag om 16.35 uur. “Het is weer net zoals vroeger en daar heb ik lang op gehoopt. Het enige wat me nu nog wel wat frustreert, is dat ik aan het einde van de middag ben te zien. Maar ik begrijp dat ik mezelf opnieuw moet bewijzen. Ach, eigenlijk ik ben al lang blij dat ik de kans krijg“, zegt hij.

De 67-jarige dierenvriend laat het rotgevoel dat hij had sinds zijn vertrek bij de TROS tien jaar geleden, achter zich. “Om onbekende redenen hielden netmanagers van de publieke omroep mijn programma Natte Neuzen van de buis. Maar vanaf vandaag ben ik bij RTL 4 te zien met diezelfde show in een nieuw jasje: Royal Canin Dog Challenge. Ik ben een gelukkig man.

Royal Canin Dog Challenge is zes weken lang te zien. Elke week binden in totaal acht teams met ieder tien honden een ultieme strijd met elkaar aan, met als doel het enthousiasme en plezier rondom de hondensport te benadrukken.

Bekijk andere artikeltjes over Martin Gaus!Tags: , ,

Reactie(s)

  1. Sophie zegt:

    Ik zit nog op mijn werk tijdens het tijdstip van uitzenden maar dat is geen probleem, want ik neem het gewoon op!
    En geniet weer van de Natte Neuzen Show nieuwe stijl!

Geef je mening