Nieuw: Bier voor honden op de markt

15-11-2011

hondenbierVoor het eerst is bier voor honden gepresenteerd, genaamd Bowser Beer. In tegenstelling tot bier voor mensen bevat dit ‘hondenbier’ geen alcohol. Lees snel verder!

Het speciale bier bestaat al sinds 2007, maar is in het Amerikaanse Phoenix voor het eerst erkend door World Records Academy, zo meldt The Huffington Post. “Bowser Beer smaakt naar zoete gerst. Er is voor gezorgd dat als mensen per ongeluk van dit bier drinken dat geen schadelijke gevolgen met zich meebrengt”, zegt woordvoerster Jenny Brown.

“Sommige honden drinken rechtstreeks uit het flesje, terwijl anderen het bier bevriezen of in combinatie met hun voedsel krijgen.” Met het uitgeven van dit alcoholvrije bier wil Brown naar eigen zeggen aangeven dat bier niet bedoeld is om honden dronken te voeren.

Dronken
“Sommige mensen zeggen: ‘Ik wil graag mijn hond dronken voeren’. Een ander zei eens tegen mij: ‘Mijn hond geeft de voorkeur aan een dubbele malt wiskey’. Dat maakt mij erg verdrietig.”

Momenteel is het ‘hondenbier’ te verkrijgen in veertig Amerikaanse staten en wordt het bier getest door een speciaal team om de kwaliteit van het pils te waarborgen.

Bekijk hieronder het reclamefilmpje van het Hondenbier.Tags: , ,

Geef je mening