Werelddierendag: Open dagen bij dierenopvangcentrum HoKaZo

04-10-2011

open asieldagen HoKaZo

In Uden wordt Wereld Dierendag in en om dierenopvangcentrum HoKaZo gevierd op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Het belooft een gezellige dag te worden met volop activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur.

Medewerkers van het dierenopvangcentrum kunnen alle informatie geven over de katten en honden. Ook worden er demonstraties gegeven: Om 13.00 uur Omgang kind-hond (kinderen van 4-11 jaar en ouders), 14.00 uur Doggy Dance, 15.00 uur training Gehoorzame Gezinshond en 16.00 uur clickertraining.

Verder zijn er informatiestands over kitten pleeggezinnen, waar u alle informatie kunt krijgen over plaatsing, verzorging en opvoeding van kittens, Dierenambulance met informatie over de werkzaamheden van de dierenambulance en waar men zich kan aanmelden als vrijwilliger. Bij de balie van het dierenopvangcentrum is informatie over het vrijwilligerswerk bij het dierenopvangcentrum en bijvoorbeeld het dierenadoptieplan.

Ook heel leuk is de verkoopstand waar tegen weggeefprijzen diverse dierenverblijven voor kippen, konijnen, cavias, vogels, honden, katttenbakken/krabpalen te koop zijn. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan het dierenopvangcentrum en de dierenambulance. HoKaZo heeft een tekort aan vrijwilligers en de beheersters en de vrijwilligers moeten alles in het werkstellen om de dieren te kunnen verzorgen en op tijd de medicijnen te kunnen geven. Bij binnenkomst krijgt iedere gast een lotnummer waarmee een aantal leuke prijzen te verdienen zijn. Toegang gratis. Adres: Lange Goorstraat 6 in Uden.Tags: , , , , , ,

Geef je mening