Pamela Anderson adopteert twee dakloze puppies

04-08-2010

Pamela Anderson met puppiePamela Anderson adopteerd twee puppies  die door de olievlek in de Golf van Mexico dakloos zijn geworden. Hiermee wil Pam een voorbeeld zetten. Ook heeft ze zelf alle kosten voor haar rekening genomen voor de adoptie, sterilisatie en schoonmaakkosten voor alle honden in het asiel.

Om hoeveel geld het in totaal gaat is niet bekend. De opvangcentra in Louisiana zijn voller dan ooit sinds de olieramp op 20 april. Tijdens een bezoek aan een hondenasiel in New Orleans knuffelde Pammie tal van kleine puppies. Ook koos ze er twee uit om mee naar huis te nemen. Pamela heeft haar viervoeters vernoemd naar actrices Gina Lollobrigida en Brigitte Bardot.

Pamela Anderson heeft haar reputatie als dierenvriend met deze actie weer eer aangedaan. De blondine probeert samen met dierenbeschermingsorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) aandacht te kweken voor hondjes die door de olievlek in de Golf van Mexico dakloos zijn geworden. Veel baasjes zijn door de vlek werkeloos geworden en verhuisd, en hebben hun huisdieren achtergelaten.

“Er zijn meer huisdieren dan goede baasjes, maar we hopen dat mensen willen adopteren als we deze kwestie onder de aandacht brengen.” Aldus Pamela. Dierenrechtenorganisatie Peta verplaatste vijftig honden van Louisiana naar Virginia om hen meer kans te geven op een goed thuis.Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geef je mening