Raad van Beheer organiseerd de dag van de hond!

22-04-2011

Dag van de hond 2011We hebben al een dierendag op 4 oktober en een ‘Week van het Huisdier’, maar we hebben nog geen ‘Dag van de hond’. Hier komt nu verandering in!

Vanaf 2011 heeft de hond een eigen dag. De Raad van beheer is namelijk de initiatiefnemer van de eerste landelijke ‘Dag van de Hond’.

Demonstraties en informatie op ‘Dag van de hond’

Tijdens deze dag kunnen alle (potentiële) hondeneigenaren op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van rashonden en alle vormen van hondensport. De eerste Dag van de Hond zal plaatsvinden op zondag 22 mei 2011, dus zet deze dag alvast in uw agenda.

Dag van de hond thema ‘Kind & Hond’

Het thema van de eerste ‘Dag van de Hond’ is ‘Kind & Hond’. Dit betekent dat er die dag speciale aandacht is voor alles dat met de relatie tussen honden en kinderen te maken heeft. Dit is interessant en leerzaam voor alle gezinnen met kinderen die zelf honden hebben, maar ook voor kinderen die met honden in aanraking kunnen komen bij familie, vrienden en kennissen. Dit is dus eigenlijk bijna voor ieder gezin met kinderen van belang.

Meer informatie over de ‘Dag van de hond’ volgt later op deze website.  Op de website van de Raad van Beheer is ook meer informatie te vinden en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.Tags: , , , ,

Geef je mening