Recordpoging ‘I LOVE DOGS’ tijdens Dutchypuppy Dogwalk

27-09-2011

DogwalkDutchpuppy2011

Dit weekend is het te doen in Scheveningen als groot hondenliefhebber! Het Scheveningse strand wordt versierd met menselijke ‘I LOVE DOGS’ tijdens de Dogwalk.

Als aftrap van de jaarlijkse Dogwalk zal Dutchpuppy een recordpoging ondernemen om met zoveel mogelijk mensen en honden ‘I LOVE DOGS’ op het strand te ‘schrijven’.

De spectaculaire recordpoging wordt aangevoerd door Bridget Maasland met haar hond Tibbs en vanuit de lucht gefilmd door mini helikopters. Vervolgens gaat Dogwalk van start met honden en hun baasjes. De dag wordt afgesloten met de BastaardHond Van Het Jaar Verkiezing.

Tijdens de Dogwalk 2011 zullen vele hondenbezitters meelopen, waaronder diverse bn-ers. Sharon Hooijkaas, Loretta Schrijver, Sandor Janson, Vivian Reijs, Henk bres, Jim Bakkum en natuurlijk Bridget Maasland zelf.
Dit is alweer de derde editie van Dogwalk. In de afgelopen jaren is het event snel in populariteit gegroeid. Waren er bij de eerste editie nog maar 300 honden aanwezig, afgelopen jaar was het al een heel spektakel met duizenden honden en hun baasjes. Dit jaar hoopt Dutchypuppy op minimaal weer dezelfde opkomst.
De opbrengst van deze Dogwalk komt ten goede aan een project in Bosnië, waar de Stichting Dierenopvang Bosnië enorm goed werk verricht (www.dutchypuppy.nl).

Datum:
Zondag 2 oktober, 11.00 uur – 15.30 uur
Start en finish bij Strandclub Wij
Strandweg 1, 2586 JK Scheveningen


Tags: , , , , ,

Geef je mening