Soft Touch voor Hond en Mens

22-08-2011

Soft Touch is niet alleen een zachte manier van je hond masseren maar een overdracht van energie waardoor de vertrouwensband tussen jou en je hond versterkt wordt en die tevens een positieve werking heeft op het welzijn van je hond en van jouzelf!

Soft Touch massages zijn zeer geschikt voor onzekere, oudere en/of honden met een “verleden” maar ook ‘gewone’ honden hebben er baat bij.  Dagelijks een Soft Touch massage van vijf minuten zal de hond helpen zijn innerlijke balans te vinden en zelfvertrouwen te krijgen. Deze massage helpt ook het lichaam te herstellen na ziekte of een operatie. Soft Touch leert JOU daarnaast  om aan te voelen wanneer er iets niet in orde is met je hond. Soft Touch is zeer geschikt voor mensen die professioneel met honden werken zoals in trimsalons, dierenartsen enz.

 
Deelname aan een (ochtend of middag) workshop kost 30 euro, dit is inclusief koffie/thee, alle instructies geprint om thuis mee aan de slag te gaan en een leuke attentie. De opbrengst van de Workshops gaat volledig naar  stichting Dj-Imba, een opvang voor oude en gehandicapte honden en katten.

Soft Touch is door Betty Heideman ontwikkeld na vele jaren werken met getraumatiseerde honden en het volgen van diverse opleidingen waaronder een Healing voor Dieren opleiding in Engeland.

Agenda:

3 september : Dokkum, inschrijven via info@pootjes.org Yvonne van Weeghel Hondenschool Pootjes.org
4 september : Delft VOL
8 oktober : middag workshop Rotterdam, inschrijven via de site
9 oktober : Essen (Belgie) inschrijven via de site (ochtend plus middag workshop)
29 oktober : Blesdijke, inschrijven via info@dogsforfun.nl Thera Kuper
26 november : Amsterdam inschrijven via de site (ochtend workshop)
27 november : prive workshop op locatie
25 maart 2012: Toscanza hoeve Hulshout; inschrijven via de Toscanzahoeve.

 Zie voor meer informatie de website www.dj-imba.com

 Op de website van stichting Dj-Imba zijn foto’s en video’s te vinden over de workshops alsmede het inschrijvingsformulier.

Betty Heideman

Trainer Soft Touch

Voorzitter / verzorger stichting Dj-Imba

www.dj-imba.comTags: , , , ,

Geef je mening