Tiener hangt puppy met knijpers aan waslijn

20-06-2011

puppy aan waslijn

Een Filipijnse tiener heeft voor heel wat verontwaardiging gezorgd door zijn puppy met knijpers aan een wasdraad te hangen. En zette vervolgens de foto’s van zijn laffe daad op Facebook. “Ik verveelde me”, luidde het bijzonder slappe excuus.

 
Een aantal surfers reageerden boos op de foto’s waarnaar de jongen zijn foto’s heeft verwijderd.
Meer dan 3.000 Facebook-leden verenigden zich intussen al in de groep ‘Jerzon Senador The Animal Abuser’. Daarin wordt opgeroepen om hem voor de rechter te slepen. De Filipijnse dierenrechtenorganisatie is alvast een onderzoek gestart.

Ook op Twitter gonsde het van verontwaardiging. “Hang Jerzon ondersteboven aan een waslijn”, stelde KenTuriano voor. “Volgens mij kan je na zo’n daad je deur niet meer uit”, reageerde IamRHEA16.

“Zal nooit meer gebeuren”
Senador vraag om vergeving an alle dierenliefhebbers en mensen over de hele wereld. Senador zei letterlijk: Ik wil vergiffenis vragen voor hetgeen ik mijn hond aangedaan heb. Hopelijk vergeven jullie mij, ik beloof dat het nooit meer zal gebeuren.”

In mei 2010 kreeg een student naast een boete van 2.000 Filipijnse peso’s (32 euro) ook twee maanden gemeenschapswerk opgelegd omdat hij een kat gedood had en daarover op zijn blog opschepte. Het was de eerste keer dat een dierenmishandelaar in de Filipijnen ook effectief veroordeeld werd.Tags: , , , ,

Reactie(s)

  1. joyce zegt:

    Dat kan toch niet! Zo iemand moeten ze eens goed straffen. En al helemaal geen huisdieren meer laten houden. Misschien dat hij dan zijn lesje dan eens leert schandalig. Vinden jullie dit normaal dan?

  2. Sonja zegt:

    lijkt me beter om hem zelf een poos aan de waslijn te hangen dan ervaart hij hoe het voelt en wat hij zo,n onschuldig dier aan doet ,hoe kom je op het idee !Nooit geen dieren in zijn omgeving laten komen ,de straffen moeten veeeel hoger zijn en ze komen er veel te makkelijk van af zo dat ze het een volgende keer weer doen ,misselijkmakend vind ik dat soort taferelen .

Geef je mening