Vobra Special Petfoods, bekend van Carocroc hondenvoer breidt uit

29-03-2011

Carocroc hondenvoerVobra Special Petfoods uit Veghel, onder meer bekend van het merk hondenvoer Carocroc, breidt enorm uit door het aantrekken van een nieuw bedrijfspand.

Het bedrijf Vobra Special Petfoods, fabrikant van hondenvoer en kattenvoer, heeft een nieuw complex aan de Marshallweg 8 in Veghel aangetrokken.

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer is een volledige en natuurlijke voeding voor honden van alle hondenrassen. Carocroc hondenvoer is verkrijgbaar in kip of lam. De keuze tussen Carocroc Kip & Rijst of Carocroc Lam & Rijst hangt samen met de gevoeligheid van uw hond. Heeft uw hond last van maagdarm problemen (diarree, rommelige darmen, buikpijn) en/of huidproblemen (schilfers, eczeem, rode plekken) dan kunt u het beste kiezen voor de Carocroc Lam & Rijst. Heeft uw hond van dit alles geen last, dan kunt u de Carocroc Kip & Rijst nemen. De Carocroc Kip & Rijst lijn bestaat uit verschillende hondenvoeding voor volwassen honden.

Deze hondenvoedingen hebben verschillende energiewaardes. Deze energiewaardes zijn gebaseerd op de inspanning van uw hond. Afhankelijk van de inspanning van uw hond kiest u de geschikte hondenvoeding.

Het is een uitbreiding van de hondenvoer productie activiteiten die nu reeds aan de Marshallweg 4 in Veghel plaatsvinden. De nieuwe locatie kent 9500 vierkante meter aan panden plus een aantal Silogebouwen.Tags: , , ,

Geef je mening