Walk4Dogs loopt met hart voor honden

26-10-2011

Walk4DogsOp vrijdag 16 december 2011 gaan 3 dierenvrienden maar liefst een afstand van 110 km in de Belgische Ardennen lopen voor de zwerfhonden in Oekraïne. Echt een super actie! Een super lief initiatief om de honden te helpen!

Deze tocht van Plombières naar Houffalize wordt ook wel de “wandeling van de herinnering aan het lijden” genoemd. Deze naam past bij het doel waarvoor ze lopen “lijden voor de noodlijdende honden in Oekraïne.

Het doel van deze sponsortocht is geld in zamelen “voor lijdende honden” en tegelijkertijd willen we aandacht vragen voor de gruwelijke massa dodingen van zwerfhonden in de Oekraïne in verband met het EK Voetbal 2012. De honden worden op een vreselijke wijze gedood. Ze worden vergast, opgehangen, doodgeknuppeld, vergiftigd of levend verbrand in rijdende crematoria.

Als organisatoren van deze Sponsorloop zijn wij op zoek naar sponsoren. Walk4Dogs is een veel bekeken website, mede dankzij de recent verschenen krantenberichten en nieuwsuitzendingen over het hondenleed in de Oekraïne vanwege het EK 2012. Walk4Dogs wordt op verschillende webpagina’s gepromoot en heeft een hoge rankingwaarde bij Google.

Bent u die sponsor die Walk4Dogs zoekt, of kent u iemand die hen verder kan helpen? Dan kunt u altijd contact opnemen via de site www.walk4dogs.nl!Tags: , , , , , , , , ,

Geef je mening