Zo baasje, zo hond

25-03-2012

hond lijkt op baasje

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen sneller een hond kiezen die op hen lijkt. En dat lijkt in het geval van de vrouwen die in VROUW Magazine 13 staan te kloppen. Hond en bazin: als twee druppels water!


Paula Kant (48) woont samen, is moeder van drie kinderen, werkt bij een service afdeling en is het baasje van Doedel (4), een Australian labradoodle.

“Vanaf het begin hoorde ik van iedereen dat Doedel en ik op elkaar lijken, zeker als we van het strand komen. Doedel heeft lekkere krullen en ik ook, vooral na een wandeling in de wind. Zelfs ons loopje met licht schuddende billen lijkt op elkaar, haha!”

Maud Mentink (36) is single, werkt als marketing en communicatie adviseur en is het baasje van Keetje Stippel (1), een dalmatiƫr.

“Wat Keetje en ik gemeen hebben is dat we gek zijn van actie. Er moet wat gebeuren in ons leven, anders raken we verveeld. Verder zijn we lekker eigenwijs. Ik net ietsje meer, want ik blijf het baasje en dat moet een hond weten. Keetje is echt de liefde van mijn leven. ”

Karin Wolters (25) is single, eigenaresse van een dierenwinkel en dol op Levi (19 weken), een middenslag poedel.

We zijn allebei blond en hebben krullen. Er komen veel mensen naar ons toe om te zeggen dat we op elkaar lijken, dat vind ik wel grappig. Levi en ik zijn onafscheidelijk.Tags: , , , ,

Geef je mening