Het dagelijkse leven in Dierenpension Ingen

24-05-2011

PensionautoToen wij in 2007 het pension overname was een van onze eerste plannen het “pimpen” van het dierenpension want waarom saai als het ook kleurig kan!

Inmiddels hebben we op meerdere plaatsen o.a. schilderijen hangen van honden en katten, in de cattery hebben we bv. meerdere verschillende kleuren gebruikt om de tafels en stoelen en planken te schilderen met een fantastisch resultaat!

Alle bezoekers zijn erg enthousiast over de inrichting, en wij vinden het leuk om te laten zien dat het ook anders kan. Onze entree is limoengroen met zilver, de deuren in ons “restaurant “ hebben allemaal een andere kleur paars en de muren geel. Dit klinkt nu wel erg fleurig en dat is het ook , maar vooral gezellig voor ons om te werken (ons voltallige team bestaat uit vrouwen).

Sinds kort hebben we een nieuwe auto als pensionauto voor het halen en brengen van onze gasten. We hebben besloten om die de kleuren te geven die er in ons pension te vinden zijn. Zie hieronder het geweldige resultaat, hiermee vallen we pas echt op!Tags: ,

Geef je mening