Dit zijn de voordelen van online puppytraining

30-01-2019

Ga je een vaste dag in de week richting de puppy training bij jou in de buurt waar je hond samen met andere honden wordt getraind of kies je voor gemak en training wanneer het jou uitkomt? Online puppytraining is een uitkomst wanneer je jouw pup een goede opvoeding wilt geven, met behulp van experts en de beste tips. Er zijn tal van andere redenen waarom je voor online puppytraining zou moeten kiezen! Iedere puppy heeft training nodig in verschillende onderdelen om zo een aangenaam huisdier te worden en de training is al van groot belang vanaf de eerste dag dat de pup bij je in huis komt.

Op je eigen tempo aan de slag

Trainen waar en wanneer het je uitkomt, hoe ideaal klinkt dat? Met een online hondentraining wordt dit werkelijkheid. Je krijgt toegang tot alle lessen en kunt op je eigen tempo aan de slag. Wanneer jij voor jezelf een duidelijk schema maakt kan er niets meer misgaan! Let er wel op dat je voor verscheidenheid in locaties kiest. Thuis trainen kan prima, maar kan later wel voor verwarring zorgen bij je hond, wanneer je een bepaald gedrag alleen thuis hebt aangeleerd, kan de pup denken dat dit alleen voor die locatie geldt.

Altijd toegang tot hulp van experts

Een ander groot voordeel van online puppytraining is dat je persoonlijke begeleiding krijgt van experts. Iedere hond is anders en daarom bestaat de training wel uit algemene modules, maar krijg je met de hulp van experts toch een gespecialiseerde cursus, afgestemd op jouw hond. Een expert is er voor vragen die je hebt over de opvoeding van je puppy, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je hond goed opvoedt. Deze experts hebben jarenlange ervaring in de opvoeding van pups, en weten overal raad mee.

De modules voor het opvoeden van je puppy

Tijdens de online puppycursus komen alle onderwerpen aan bod die je nodig hebt om je pup goed op te voeden. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de komst van je puppy, krijg je wat tips en tricks voor de opvoeding. Maar er zijn ook zaken waar veel dieper op wordt ingegaan, zoals de zindelijkheidstraining, maar ook de benchtraining, hoe je je pup leert wandelen aan de riem en hoe je ze afleert om te bijten op handen en spullen.

Probeer eerst de gratis proeflessen

Het is belangrijk om tijd te steken in de training, want uiteindelijk wil jij je puppy zo goed mogelijk opvoeden. Met hulp van de online puppytraining leer je niet alleen omgaan met je puppy, maar kun je hem of haar ook goed opvoeden en jarenlang genieten van een trouw huisdier. Wil je ontdekken of de online puppycursus iets voor jou is? Je kunt gratis een aantal proeflessen aanvragen waarin je kennis maakt met de modules en ze uitprobeert. Op basis hiervan kun je bepalen of je de rest van de lessen wilt aanschaffen. Er zijn regelmatig leuke acties te vinden, dus je kunt ook nog eens profiteren van korting!Geef je mening